dilluns, 2 de novembre del 2009

GUILLERMO OROZCO

Guillermo Orozco, professor de Comunicació Social de la universitat de Guadalajara, ( Mèxic ).

Durant la seva entrevista dóna molta importància a la comunicació audiovisual. Encara que costi de creure o de veure, la comuniació audiovisual i les noves tecnologies, influeixen en l'educació.
Ell creu que es bo que a les aules educatives hi hagi mitjans de de comunicació, noves tecnologies, sempre hi quant hi hagi un coneixement previ d'aquestes i també hi hagi un alfabetització digital que ens permeti que tots poguem treure el màxim profit d'aquestes noves tecnologies. Per això es té que ensenyar pedagogies, competències ...

El Dr. Orozco realitza una aproximació crítica i pragmàtica a les claus educatives dels mitjans audiovisuals. En aquesta entrevista ens proposa una reflexió i ens ofereix una lectura pedagògica de la comunicació audiovisual a l'era d'Internet. Un repte per a l'educació i que afecta a tota la comunitat educativa. Entre d'altres, l'especialista en comunicació audiovisual assenyala que la imatge té un codi universal front Internet, en aquest s'han de menester d'uns requisits per a entrar-hi. Cada mitjà té un codi i cal preparar-se per a ser audiència i ser crítics envers els mateixos mitjans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada